Ai înțeles bine, dacă eşti student poţi beneficia acum de 10% discount la comanda ta.
Aplică la programul nostru și ia-ți reducerea meritată.

Viața de student poate fi grea, în special când vine vorba de fluxul de numerar.

Anii de studenție sunt despre tine și experiențele tale. Sunt despre nopțile albe, distracțiile memorabile și mândria pe care o ai când iei o notă bună la un examen, la materia care ți-a dat coșmaruri.

Dar sunt și despre acomodarea cu viața de adult responsabil, care trebuie să-și poarte singur de grijă și să-și administreze singur finanțele. Până acum, probabil că nu ți-ai dat seama cât de dificil este să împărți o suma fixă pentru cărți, ieșiri cu prietenii, facturi, mâncare și alte nevoi la fel de importante.

Nu trebuie să faci compromisuri și să renunți la perechile de sneakers la care visezi din cauza bugetului limitat. Acum poți să te bucuri de ele, fără riscul de a rămâne cu prea multă lună la sfârșitul banilor. Acestea fiind spuse, suntem încântați să îți oferim o reducere de 10% la comandă ta.

Ce trebuie să faci?

Folosește codul STUDIEZ# la finalizarea comenzii, apoi trimite-ne la adresa [email protected] o copie a carnetului tău valabil și ștampilat. Reducerea ta va fi validată în maxim 12 ore și vei primi o confirmare înapoi prin e-mail.

Termeni şi condiţii

  • Discountul se aplică atât pentru produsele cu preț întreg cât și pentru produsele la preț redus.
  • Această oferta nu poate fi cumulată cu alte oferte sau Vouchere Cadou.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuză carnete de student cu informații sau fotografii neclare, ori carnete pe numele altor persoane.
Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept