Sneakerşi/Adidaşi/Trainerşi spune-le cum vrei. Cu toţii ii iubim şi cu toţii ne dorim o pereche cât mai arătoasă şi comfortabilă.

Când vine vorba să prinzi o pereche de sneakerşi pe piaţa din România, nimănui nu îi place să işi ia clasica "ţeapă". Nu te grăbi. Sunt câteva aspecte pe care va trebui să le reţii înainte să apeşi pe trăgaci.

CUTIA
Înainte de a cumpăra o nouă pereche de sneakerşi, verifică cutia. Literele şi cifrele de pe eticheta cutei s-ar putea să fie scrise în fonturi diferite sau este posibil să lipsească cuvinte cheie. Cutia însaşi s-ar putea să fie prea îngustă, culoarea să fie ştearsă sau pantoful să încapă în cutie doar forţat.

ETICHETA
Verifică cu atenţie eticheta din interiorul pantofului. În interiorul fiecărei perechi autentice de sneakerşi este trecut un cod de bare cu 13 cifre. Dacă cifre lipsesc sau nu se potrivesc cu cele de pe cutie, pantoful este probabil contrafăcut. Data fabricării produsului este trecută de asemenea pe eticheta interioară a pantofului. Daca pe etichetă scrie ca au fost fabricaţi în 2016, cu toate ca tu ştii ca ar trebui să fi fost fabricaţi in 2013, ţi-ai luat "ţeapă".

MIROSUL
Acest aspect poate vi s-ar parea ciudat, dar pur şi simplu mirosiţi pantoful. Chiar dacă nu eşti foarte mare cunoscător , este o modalitate foarte bună de a simţi materialele proaste. Mirosul fresh pe care îl simţi atunci când miroşi o pereche de sneakerşi autentici este rezultat din faptul că au fost folosite doar materiale de înaltă calitate. Produsele contrafăcute au un miros caracteristic de lipici şi piele de proastă calitate.

REVÂNZĂTORII
Când cauţi online, ar trebui să ai mare grijă. Cei mai mulţi revânzători vând pe siteuri de anunţuri online sau pe magazine de de tipul "adidasinikevanspumaconverse.ro". Nu cumpăra un produs la un preţ mai mare decât cel recomandat de producător şi nu accepta produsul fără factură şi garanţie!

MAGAZINELE LEGITIME
Dacă sneakerşii se vând pe un magazin online, asta nu înseamnă neaparat că produsul este şi autentic. Caută mereu date despre un domeniu de care nu esti sigur. Cere păreri. Oamenii vorbesc, poţi găsi foarte uşor recenzii pozitive sau negative despre un anume magazin.
BROXO.ro este un magazin online legitim cu certificare TRUSTED ce comercializeaza DOAR produse autentice.

Ţine minte cele cinci aspecte prezentate. Fă cumpărături cu încredere. Fă cumpărături sigure.

De asemenea, poți afla mai multe metode prin care poți face diferența dintre un produs contrafăcut și unul autentic din articolul lui Dani Novac precum și din articolul celor de la Supervizor.ro

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept