În ultima vreme, cei care comercializează sneakerși contrafăcuți și-au perfecționat metodele. Acum devine din ce în ce mai greu să-ți dai seama dacă perechea ta este originală, așa că trebuie să verifici atent toate elementele definitorii ale unui pantof de calitate.

Cum să-ți dai seama dacă perechea de sneakers pe care o dorești este originală? Iată câteva sfaturi:

CUTIA
Este primul lucru cu care intri în contact, deci verifică atent! Elementele de branding de pe cutie trebuie să fie cele folosite în general de către brandul producător. Fii atent la font-ul logo-ului și la codurile de culoare folosite (fiecare brand are coduri de culori specifice, asupra cărora are drept exclusiv de utilizare).
Eticheta de pe cutie este foarte importantă, ea trebuie să se găsească în lateralul cutiei și să conțină: codul pantofului, mărimea, culoarea și data fabricației.Și calitatea cutiei îți oferă multe indicii.
O cutie neîncăpătoare, îndoită, cu printuri șterse sau dintr-un material prost nu va găzdui niciodată o pereche de sneakers autentică. De asemenea, poziția pantofilor în momentul deschiderii cutiei îți oferă multe indicii. Dacă nu se potrivesc în spatiul din interior sau dacă arată dezordonat, ar trebui să-ți dea de gândit.

ETICHETA INTERIOARĂ
În interiorul fiecărei perechi de sneakers există o altă etichetă ce repetă informațiile trecute pe eticheta din lateralul cutiei. Aici găsești două elemente importante pe care trebuie să le verifici.
Ea conține un cod de 13 cifre, ce trebuie să corespundă celui trecut pe eticheta de pe cutie și data fabricație. Dacă pe etichetă scrie că pantofii au fost fabricaţi în 2016, cu toate că tu ştii că ar trebui să fi fost fabricaţi în 2013, perechea de sneakers nu este originală.

MIROSUL
Este unul dintre cele mai importante indicii. Atunci când vrem să verificăm dacă un pantof este confecționat din piele, îl mirosim. Pielea miroase, așa că nu avem cum să dăm greș. Astfel procedăm și cu sneakersii.
Chiar dacă nu eşti foarte mare cunoscător, este o modalitate bună de a detecta sneakersii contrafăcuți. Mirosul fresh, pe care îl simţi atunci când miroşi o pereche de sneakers originală, este rezultatul materialelor de înaltă calitate folosite în procesul de producție. Sneakersii contrafăcuți au un miros pregnant de lipici şi piele de proastă calitate.

PREȚUL
Dacă întâlnești perechi de sneakers la prețuri foarte mici sau la „reduceri” masive, aceștia nu au cum să fie autentici. Verifică întâi prețul aceluiași model de pe site-ul brandului. Niciun vânzător nu va reduce extrem de mult prețul unor pantofi originali.
Dacă sneakersii valorează mult mai puțin decât prețul afișat pe site-ul oficial, cel mai probabil sunt contrafăcuți.

DETALIILE PANTOFILOR
Pantofii trebuie să corespundă exact în înălțime, greutate, textură și cusături. Primul lucru la care trebuie să te uiți este înălțimea pantofului. Dacă un pantof este mai scund sau mai înalt, dacă este foarte greu sau dacă nu are cusături drepte și rezistente, nu este este original. Pentru a observa mai ușor aceste detalii, poți merge la magazinul original al brandului pentru a compara cele două perechi ale aceluiași model.

REVÂNZĂTORII ȘI MAGAZINELE LEGITIME
Ai mare grijă la magazinele online! Cumpără numai de pe site-uri de încredere care oferă factură și garanție. Caută mereu date despre domeniile care-ți par suspecte. Verifică dacă magazinul are recenzii pozitive și vezi ce au mai spus alți cumpărători anteriori despre el. Uite-te și la alte modele de sneakers disponibile și observă dacă s-au vândut extrem de repede. Poți cere magazinului mai multe poze cu produsul dorit.

BROXO este un magazin online legitim certificat de TRUSTED.ro
Comercializăm numai produse autentice, pentru care oferim mereu factură și garanție, dar și 30 de zile termen de retur în caz că nu ești mulțumit de achiziție. Cumpără cu încredere!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept