Platformele au atins apogeul popularitatii stilistice intre anii '60-'80, prezentate drept antiteza pantofilor stiletto, atat de divinizati in anii '50. Au fost purtate de artisti precum David Bowie, Elton John, Stevie Nicks sau George Clinton si au acaparat stilurile punk, ska, rock, heavy metal si nu numai. Usor-usor, s-au transformat in sneakers si espadrile. In anii '90, pantofii casual cu platforma au devenit un must-have.


Ei bine, in 2017 lucrurile nu stau foarte diferit. In secolul vitezei, este cumva fireasca renuntarea la eleganta pantofilor cu toc in favoarea incaltamintei comode. Modelele de sneakers cu platforma reprezinta materializarea pactului pe care confortul l-a facut cu eleganta. Coeziunea stilurilor candva aflate la poluri opuse este celebrata in zilele noastre, iar modelele cu platforma sunt cea mai clara dovada ca poti sa ai ce este mai bun din ambele lumi.


Poti sa fii confortabila si sa alergi dintr-un loc in altul pentru a-ti indeplini responsabilitatile zilnice, fara sa renunti la alungirea si supletea piciorului pe care pantofii inalti ti le confera. La BROXO gasesti modele Puma cu platforma pentru toate ocaziile, care te vor salva din orice dilema stilistica.

Fie ca alegi creepers casual, pe care poti sa-i porti la jeansi, fie ca ii alegi pe cei din piele intoarsa sau catifea, care sunt mai pretentiosi, garderoba ta iti va fi recunoscatoare. O piesa atat de versatila precum pantoful creeper de la Puma in colaborare cu Rihanna poate fi integrata in zeci de combinatii, fara sa faci compromisuri stilistice sau legate de confort!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept