La cati iubitori si iubitoare de sneakers sunt pe lume,nu-i de mirare ca cei de la Crep Protect au reusit sa se remarce prin produselelor de curatare a incaltamintei.

Da, Crep Protect chiar curata cea mai dificila experienta cu care au avut de-a face cateva perechi de pantofi! Si nu o spunem numai noi, ci faptele. Uite cum arata o minune despre sneakers:

Si inca una:

Si inca una:

Pentru ca fiecare pereche de sneakers e diferita in felul ei, Crep Protect pune la dispozitie cateva produse eficiente pentru a curata, intretine si proteja excelent pielea, pielea intoarsa, nabucul și materialele textile. Ele sunt disponibile separat: spray sau servetele umede pentru protectie si ingrijire sau in 2 kituri de curatare, unul micut si portabil care cuprinde solutie de curatare, o perie premium si o carpa din microfibra, celalalt - un pachet complet de curatare ce include atat spray-ul de protectie cat si solutia de curatare, carpa din microfibra, cateva servetele umede si peria premium de curatare.

Cu un astfel de arsenal, sneakersii tai nu au cum sa arate rau niciodata.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept