De multi ani, pantofii sport (sneakers) au devenit piese vestimentare esentiale atat pentru interpretii muzicali si dansatori, cat si pentru fanii lor. In timp, modelele iconice de sneakers si cultura street au ajuns sa se completeze la fel de bine precum muzica si dansul: You can't have one without the other!

Astazi, continuam seria articolelor despre legatura stransa dintre sneakers si cultura muzicala, de data aceasta cu un alt intervievat. Pe Shift il stiti cu siguranta drept una dintre cele mai fresh figuri de pe scena muzicii romanesti, dar poate nu stiti ca impartaseste o pasiune comuna cu noi: dragostea pentru sneakers.


Debutam cu cea mai așteptată întrebare: Shift, ai un model preferat de sneakers?

Da, de mic am fost obsedat de Retro 3 (Jordan) si in timp am ajuns sa strang 9 perechi. Pare nebunie, dar inca nu am toate "3"-urile si ma gandesc sa fac cumva!


Simti că te identifici mai mult cu modelele de la un brand anume? Daca da, care ar fi acela?

Jordan imi place cel mai mult. Mai sunt si alte branduri care-mi plac, dar cumva cu Jordanii rezonez cel mai bine.


Iti amintesti care a fost prima ta pereche de sneakers?

Prima mea pereche a fost Nike Air Force 1 albi, care m-au tinut foarte multi ani si m-au facut sa intru in filmul cu sneakers. Apropo, in continuare imi place foarte mult AF1.


Cat de importantă este incaltamintea pentru un artist?

Pentru mine, personal, este foarte importanta incaltamintea. Stii vorba aia "Din cap pana-n picioare"! Cred ca trebuie sa fie cel putin la fel de importanta ca freza pe care o ai.


Ai vreo pereche custom?

Da, am o pereche customizata de Octavian Graure in colaborare cu BROXO, care ma sparge.

Arata foc!


Ce contează cel mai mult pentru tine cand alegi o pereche de sneakers?

Cred ca pur si simplu vibe-ul pe care ti-l trimite perechea aia. Nu tin neaparat la culori, daca sunt hi sau low, tin doar la feelingul pe care mi-l da, mai ales cand ii pun in picior.


Te declari un sneakerhead convins?

Da, cred ca sunt un sneakerhead destul de convins!

Iti multumim pentru interviu.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept