Intr-un articol anterior, vorbeam despre legatura dintre cultura urbana si sneakers, care a fost realizata in pasi de dans. Inca din anii '70, dansatorii erau in cautare de sneakers care sa se potriveasca stilului lor si care sa le asigure libertatea necesara in miscari.

Legatura dintre sneakers si dans este poate si mai puternica in zilele noastre. Am discutat cu mai multi dansatori profesionisti despre cei mai potriviti sneakers pentru dans, astfel incat sa stim ce sa alegem in cazul in care avem aceeasi pasiune. 

De data aceasta, am stat de vorba cu Flavia Mihasan, "vecina" de la "Neata cu Razvan si Dani". Si-a inceput cariera de balerina de la o varsta tanara, absolvind si liceul de specialitate. In prezent este dansatoare si coregraf pentru mai multe productii TV printre care se numara "X-Factor" sau "Te cunosc de undeva".

Flavia, iti amintesti prima pereche de adidasi in care ai dansat?
Flavia: Da, dar trebuie sa stau destul de mult timp sa-mi aduc aminte, pentru ca am inceput da dansez foarte devreme. Dar da, mi-am amintit erau niste adidasi Adidas. Roz. :)

Ai un brand de sneakers preferat? Daca da, de ce?
Flavia: Imi plac adidasii de la Adidas foarte mult, dar trebuie sa recunosc ca incepand cu Nike Air, lucrurile s-au schimbat. Imi plac mult cei Air pentru ca nu-i simt in picior. Sunt foarte lejeri, zici ca fac parte din mine.

Crezi ca pantofii sport sunt articole vestimentare definitorii pentru dansatori?
Flavia: Cred ca sneakearsii sunt articole definitorii pentru calitatea dansului facut de dansatori. Daca dansatorul nu se simte confortabil in timp ce danseaza, daca il strang adidasii, daca talpa nu e flexibila, daca sunt foarte grei...atunci, dupa parerea mea, si pentru mine , nu sunt ok.

In cazul acesta, exista vreo pereche de sneakersi care ti-a dat batai de cap (sau de picioare), pe care nu ai recomanda-o dansatorilor?
Flavia: N-as putea spune asta. Intotdeauna am fost atenta la modelul si forma adidasului ales pentru dans. Deci nu, pana acum, nu mi-a dat batai de cap nicio pereche de adidasi.

Ai un model preferat pe care ii porti la antrenamente in prezent?
Flavia: Da, am o pereche de adidasi din care nu mai ies. Sunt Adidas Tubular. Sunt excelenti, ma simt foarte confortabil in ei in timp ce dansez. Pot sa fac piruete, pot sa fac extensii si ma ajuta si la prize. :)

Flavia, iti multumim.

Urmareste blogul BROXO pentru cea de-a treia parte

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept