Drumetii extraurbane, catarat, alpinism, parasutism,mountain-biking, sau orice alta activitate cu adrenalina ridicata necesita un echipament pe masura. Cea mai importanta piesa e incaltamintea. Terrex este colectia outdoor de la Adidas, care ofera aderenta imbatabila si performante de ultima generatie pentru sporturile extreme pe orice tip de teren.

Modele de incaltaminte din colectia Terrex sunt disponibile in diferite combinatii de culoare si materiale in functie de tehnologiile folosite. Terrex Swift Gore-Tex este ideal pentru catarat in conditii meteo extreme. Membrana Gore-Tex este un strat extrem de subtire dep olitetrafluoretilena expandata, care are peste 9 miliarde pori pe cm patrat. Datorita acestor pori, materialul este impermeabil, rezistent la vant si respirabil.

Terrex Trailmaker face echipa buna cu plimbarile prinpaduri si drumetiile lungi, iar Terrex Solo aduce utilitatea la casual. Cauciucul Stealth folosit pentru talpa, un compus unic cu un echilibru fin intre elasticitate si vascozitate ce se muleaza pe cavitati microscopice pentru o aderenta ridicata. Terrex Solo te ajuta sa escaladezi sau sa mergi pe teren accidentat. Pot fi purtati si pe strada, in cazul in care vrei sa fii intotdeauna gata pentru aventuri spontane.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept