Reebok Classics s-a asociat cu magazinul Sneaker Politics din Los Angeles pentru a lansa o editie speciala de sneakers, botezata Reebok x Sneaker Politics NPC UK "Storyville". Designul spune o poveste fascinanta despre promiscuitatea si decadenta cartierului rosu al New Orleans, Storyville. New Orleans era, la vremea aceea, un oras sarac si lovit deseori de maladii, iar prostitutia era pentru municipalitate o sursa principala de taxe.

Incercand sa controleze fenomenul, conducerea orasului a restrans legalitatea prostitutiei si traficului de droguri la aproximativ 40 de case, iar cartierul a fost numit Storyville. A functionat ca district rosu din 1897 pana in 1917.

Modelul Reebok x Sneaker Politics e inspirat din elementele de design interior regasite in refugiul nocturn al cartierului. Patternul adidasilor il reproduce pe cel care predomina peretii de un kitsch seducator al caselor rau-famate, iar talpa din guma e gandita special pentru a face fata murdariei imposibil de evitat pe acele alei intunecate.

Rosul aprins si constructia sneakersilor te transpun cu usurinta intr-un film controversat, despre o realitate tabuizata a inceputului secolului XX. Par potriviti intr-un tablou cu lenjerie din dantela si catifea rosie, desprins dintr-o pagina de istorie brutala. Daca te pasioneaza povestile, aceasta pereche de sneakers care te trimite intr-un trecut cutremurator si seducator deopotriva a fost creata pentru tine.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept