Modelul Reebok Ventilator a fost lansat in anii ‘90, intr-o perioada in care brandul era in apogeul inovatiei si designului. Linia a fost creata special pentru atleti si propunea un nou standard in ceea ce priveste respirabilitatea si greutatea cat mai mica. Colectia s-a dovedit inca una capabila sa treaca cu succes testul timpului, iar Reebok Ventilator So e astazi un favorit cu vibe vintage.


Revenind la relansarea liniei Ventilator, detaliile “tehnice” nu doar ca au cucerit rapid sportivii din toata lumea, dar combinatiile de culori si siluetele versatile au facut posibila trecerea rapida de la performanta la lifestyle. Reebok a nimerit jackpotul in momentul in care l-a ales pe Kendrick Lamar pentru asocierea cu iconica linie Ventilator.


Despre Reebok Ventilator So putem spune ca celebreaza dinastia Ventilator cu o silueta adaptata nevoilor femeilor active, care iubesc totodata confortul. Modelul este confectionat dintr-un mix de piele intoarsa moale si materiale textile, pentru lejeritate maxima si respirabilitate optima, indiferent de activitatea purtatoarei.


In plus, culorile neutre il fac adaptabil oricarei tinute casual sau sport, in orice moment al zilei. Aceasta simplitate caracteristica pentru Reebok isi va gasi, fara indoiala, locul de cinste in garderoba ta.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept