Chiar daca terenurile de baschet par a fi domeniul de expertiza al lui Nike, si Reebok a creat cateva modele legendare, care poarta semnatura unor jucatori de seama. Unul dintre cele mai populare este Reebok Question Low R13, cu semnatura lui Allen Iverson, o figura iconica a baschetului american. Starul NBA a disputat nu mai putin de 14 sezoane si a fost nominalizat drept cel mai valoros jucator in anii 2000.


Reebok Question a fost modelul sau de sneakers "signature" si a fost prima oara lansat in 1996. Seria de sneakers care poarta semnatura lui Iverson a fost una dintre cele mai longevive din istoria incaltarilor de baschet, iar acum ocupa un loc de cinste in portofoliul Reebok. Prin urmare, modelul a fost lansat intr-o multime de adaptari inedite de-a lungul timpului, toate ramanand credincioase constructiei originale robuste si variind, in mare parte, in ceea ce priveste combinatiile de culori.


Reebok Question R13 are, poate, unul dintre cele mai jucause designuri din toate modelele seriei. Combinatia de polka dots, tonuri de gri, alb, negru si verde-menta indeparteaza putin modelul de silueta traditionala creata pentru terenul de baschet si il propulseaza in strada. Daca esti acel tip nonconformist caruia ii place sa iasa din tipare, presimtim ca veti face echipa buna.


In plus, Reebok Question R13 este mai mult decat o pereche de sneakers. Este o poveste despre perseverenta, performanta, ambitie, despre o legenda al carei nume se va afla mult timp de-acum incolo pe buzele tuturor.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept