Astazi, va prezentam inca o colectie Reebok ale carei vedete sunt modelele Classic Leather si Club C 85. Ambele au fost lansate acum 30 de ani, dar au reusit sa faca fata cu brio trecerii timpului, ramanand si astazi preferatele fanilor Reebok.

Dorinta celebritatilor precum Kendrick Lamar si Gigi Hadid de a-si asocia semnatura cu ele e o confirmare in plus pentru faptul ca cele doua modele si-au asigurat statutul de piese de rezistenta in catalogul Reebok.

Reebok Classic Leather si Club C 85 propun siluete timeless, aflate la punctul de intersectie dintre clasic si sport. Ambele modele iconice sunt reactualizate constant: uneori vin imbracate in culori aprinse, indraznete, alteori in culori cuminti, discrete. Detaliul care nu se schimba niciodata e calitatea premium.

Ei bine, colectia Reebok "Neutrals" e menita sa le evidentieze latura cuminte. Ambele modele pastreaza formele clasice si materialele premium, dar poarta culori neutre, foarte usor de asortat cu orice tinuta. "Neutrals" Pack e o linie de sneakers pentru cei care cred ca "less is more" si ca deseori, simplitatea e cea mai clara expresie a bunului gust.

Alege-ti perechea preferata din colectia "Neutrals" si asorteaz-o la jeansi, la o tinuta sport sau chiar la un costum casual, intr-o culoare complementara. Indiferent de ce alegi, vei demonstra ca simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept