Reebok nu duce lipsa de inspiratie cand vine vorba de editii speciale de sneakers. Nu ne crezi? Arunca o ocheada la modelul Reebok InstaPump Fury "Halloween Pack" ca sa te convingi. Celebrul model de sneakers s-a "blindat" cu tinte si a adoptat un look dark, special pentru starul punk din tine.

In plus, nu o sa pastrezi extravagantul model doar pentru petrecerea de Halloween. Sunt o multime de combinatii in care ii poti integra, mai ales daca esti adeptul nonconformismului reprezentativ pentru stilul punk-rock.


Pentru ca stilul punk-rock recunoaste suprematia pieselor din piele neagra, Reebok InstaPump Fury s-a conformat printr-o combinatie dramatica de piele si denim. Kitul standard de punker rebel nu putea fi complet fara tintele-statement, carora li s-au alaturat insertiile de piele in tonuri metalice.


Influentele punk-rock planeaza de ceva timp in moda, mai ales in tendintele sezonului rece. Daca in garderoba ta de toamna-iarna se regasesc carouri, tricouri cu mesaje puternice, geci de piele, tinte si lanturi, editia Reebok InstaPump Fury "Halloween" se vor integra la fix. Ii poti privi ca pe un omagiu adus unei subculturi care s-a razvratit importiva stereotipurilor societatii, intr-o perioada in care nimeni altcineva nu indraznea sa o faca.Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept