Modelele Furylite sunt printre cele mai practice si versatile din portofoliul Reebok, create pentru a fi purtate in aproape orice context. Daca pana acum Reebok s-a concentrat mai mult pe confort si mai putin pe design in ceea ce priveste Furylite, lucrurile s-au schimbat odata cu lansarea versiunii Camo. Gigantul brand a lasat deoparte simplitatea si a indraznit mai mult.


Furylite GM Camo pastreaza silueta aerodinamica si “furioasa” a modelului original, dar aduce un aer proaspat la nivel estetic. Combinatia dintre printul camo si polka dots nu este tocmai previzibila, dar arata cel putin interesant. Pana la urma, anul 2017 este anul mixurilor nonconformiste de imprimeuri, iar Reebok vrea sa tina pasul cu ele. Pana acum, pare sa faca fata cu brio acestei misiuni.


Modelele Furylite sunt o alegere excelenta pentru sala de sport, dar aruncand o privire la modelul de fata, trebuie sa admitem un lucru: ar fi o risipa sa nu-i porti si in alte circumstante. Daca stapanesti arta stylingului, poti crea tinute ultra-cool cu perechea de sneakers Furylite in picioare. Tine insa cont de un detaliu vital: moderatia este cheia.


Pentru ca modelul in sine este o piesa care iese in evidenta, incearca sa nu-l combini cu articole la fel de nonconformiste. Rezuma-te la o tinuta casual sau chiar si de inspiratie military. Incalta modelul Furylite Camo si.. you're in the fashion army now! Drept!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept