Gigi Hadid este inca un nume celebru cu care Reebok isi asociaza imaginea, dupa colaborarea recenta cu rapperul Kendrick Lamar. Colectia "Diamond" propune cate doua variante de "makeover" pentru doua modele iconice Reebok cu semnatura supermodelului: Classic Leather si Club C 85.

Reebok a pregatit terenul prin lansarea campaniei "Perfect Never", care promoveaza un principiu cu care orice producator de articole sportive ar vrea sa se identifice: o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Gigi Hadid este poate cea mai potrivita imagine a campaniei, tocmai pentru ca mereu a sustinut public ca orice femeie ar trebui sa isi iubeasca trupul si sa ii ofere tratamentul pe care il merita: sport si o alimentatie echilibrata. De asemenea, mereu a criticat body shamingul cu care fiecare femeie se confrunta cel putin o data in viata.

Asadar, adidasii din colectia "Diamond Pack" sunt pentru femeia moderna, care a inteles ca obiectivul ei nu ar trebui sa fie intangibila perfectiune fizica, ci starea interioara de bine pe care o poate atinge doar daca isi iubeste corpul. Si stim cu totii ca a-ti iubi corpul presupune sa il antrenezi si sa il hranesti sanatos, dar sa ii permiti din cand in cand si prajitura preferata.

Daca te recunosti in descrierea de mai sus, inseamna ca adidasii Reebok "Diamond Pack" x Gigi Hadid sunt facuti pentru tine. Fie ca ii porti la sala, pe strada, la birou sau la o iesire la pizza cu cei dragi, vei avea cu tine permanent un simbol al increderii in tine si un reminder al faptului ca imperfectiunile tale, oricare ar fi ele, sunt minunate.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept