Ca un elogiu adus sportului american care a fost rampa de lansare a brandului, Puma a lansat "New York Yankees Pack". Starurile colectiei sunt modelele R698 si Blaze of Glory, care vin imbracate in culorile echipamentelor echipelor New York Yankees, recunoscuta pentru faptul ca a scris pagini intregi de istorie in baseball si baschet.

Astazi, atentia noastra se indreapta catre Puma Blaze of Glory "Yankees". Modelul in cauza este fara indoiala unul dintre cele mai populare modele lansate de Puma. Datorita constructiei extrem de versatile, potrivita atat pentru sport cat si pentru purtatul zilnic, Blaze of Glory a ramas mereu in fruntea preferintelor si a fost reinventat de mai multe ori de-a lungul timpului, prin colaborari inedite.

Editia inspirata de echipa de baseball NY Yankees este fara doar si poate una dintre cele mai interesante pe care le-a propus Puma pentru Blaze of Glory. Silueta retro arata excelent in combinatia de gri, albastru si tonuri de alb si negru, si trezeste nostalgia oricarui pasionat de sporturile traditionale americane.

In plus, modelul Blaze of Glory Yankees este prevazut cu Trinomic, una dintre cele mai apreciate tehnologii Puma datorita stabilitatii si amortizarii pe care le asigura in timpul miscarii. Modelul a fost conceput dintr-o combinatie de piele intoarsa si plasa si este foarte usor. Te vei bucura de un confort ireprosabil, indiferent daca porti Blaze of Glory Yankees la sala de sport sau in zilele obisnuite, cu o tinuta lejera. In plus, vei avea o marca a echipei tale preferate de baseball, oriunde ai merge.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept