Modelul Puma Basket a intrat in scena in anii '60 si a fost destinat initial baschetbalistilor. Datorita designului simplu si impunator, a intrat rapid in preferintele comunitatii hip-hop si a devenit o legenda in cultura pop. Astazi, se bucura de acelasi statut, iar brandul-mama il readuce in permanenta in atentia iubitorilor de sneakers.

Astazi vorbim o readaptare cel putin interesanta a clasicului Puma Basket. Daca spuneam ca modelul original a devenit atat de popular tocmai datorita designului simplu si versatil, acelasi lucru nu e valabil si pentru Puma Basket Classic Night Camo, varianta pe rosu.

Simplitatea care a consacrat Puma Basket e pastrata doar prin silueta retro, care primeste o nota de indrazneala prin imprimeul nonconformist si prin culoarea aprinsa. Numele "Night Camo" sugereaza ca ai avea de-a face cu o pereche de sneakers pentru camuflaj, dar e suficient sa arunci o privire ca sa intelegi ca nu ai putea sa te strecori nicaieri neobservat cu ei in picioare.

Puma Basket Classic Night Camo e conceput dintr-un material sintetic foarte rezistent, iar talpa este din cauciuc, rezistenta la uzura. Poate fi asortat la orice tinuta care are nevoie de o pata de culoare, fie ca e casual sau sport.

Un lucru e cert: cu un astfel de model de sneakers la purtator, nu ai cum sa te camuflezi in multime, caci vei atrage toate privirile.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept