De 2 ani, vezi pe toate perechile de sneakers celebrul N. Recunoastem brandul, ne place mult, dar ce putem spune despre colectiile New Balance? Vom incepe cu ce cea mai celebra. New Balance 574 este un pantof retro de tenis, care poate fi utilizat in atletism, dar si asortat stilului casual. Sneakersii New Balance 574 sunt incredibil de populari, deoarece sunt confortabili si versatili.

Colectia New Balance 574 aduce sneakersi in toate tipurile de culori. Cu toate acestea, perechile ce contin gri si negru reprezinta schema de culori cea mai bine vanduta. Acesti sneakersi sunt populari si pentru ca pot fi purtati atat de barbati cat si de femei. Tipic feminin, perechile New Balance 574 vin in combinatii de roz, alb si violet.

Desi, original, colectia 574 a fost destinata special activitatilor sportive, abia recent s-a facut trecerea la o utilizare casual, patrunzand rapid in street fashion, mai ales printre iubitorii de sneakers si printre cei care prefera stilul retro.

Sunt realizati din piele normala sau intoarsa cu un detaliu textil pe buza superioara, care are rolul de a reduce frecarea ce poate aparea in timpul mersului sau al alergarii. Talpa este din cauciuc puternic si poate rezista mii de kilometri, fara a se deteriora. New Balance 574 este un pantof minunat cu istorie si prestigiu atat printre sportivii profesionisti, colectionarii de sneakers si oamenii obisnuiti.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept