Pantofii sport Nike care au devenit celebri in picioarele lui Michael Jordan au o istorie pavata cu succese inca din anii ‘80. Nike a decis ca Jordan merita sa fie un brand in sine, asa ca sub tutela sa a fost lansat un numar impresionant de modele de sneakers, fiecare avand nota sa de unicitate.

Exceptie nu face nici modelul Nike Air Jordan x Paul Rodriguez 9 IX Elite QS, rodul inca unei colaborari longevive cu care celebrul brand se poate mandri. Rodriguez, fan declarat al baschetbalistului Michael Jordan, si-a exprimat in 2005 dorinta de a avea propria pereche de Jordans creata de divizia SB a Nike. Designerii i-au indeplinit fantezia si astfel au fost lansate mai multe perechi de sneakers care poarta semnatura faimosului skater.

Modelul IX Elite QS este unul dintre cele mai remarcabile modele de sneakers de la Nike, atat datorita designului, cat si performantei. Prin asocierea dintre numele lui Jordan si cel al lui Rodriguez, am putea spune ca IX Elite QS e o dubla vedeta. Stylingul specific Jordan asociat cu elemente grafice il diferentiaza de toate celelalte modele din portofoliul Nike. P-Rod IX Elite QS nu e un tribut adus lui P-Rod 1, lansat in 2005, ci o reinventare a siluetei care a definit incaltamintea pentru skate.

Modelul include elementele specifice atat pentru Jordan, cat si pentru divizia SB a Nike: logo-ul Jumpman, printul elefant, materialele premium rezistente, forma aerodinamica si tehnologia Air. Talpa din guma e facuta sa reziste cu brio impactului cu placa.

In ceea ce priveste designul, Nike a mizat pe simplitate si detalii moderne, astfel incat orice purtator sa imprumute din stilul lejer al skaterilor. Asa cum era de asteptat, IX Elite QS nu a cucerit doar inimile amatorilor de sporturi extreme, ci si pe ale fanilor "cuminti" ai Nike.

Daca vrei sa arati modern si sa te bucuri de confort, alege Nike Jordan P-Rod IX Elite QS, dovada clara ca nu ai neaparat nevoie de o placa de skate pentru a arata la fel de cool ca un skateboarder profesionist!

Il puteti admira pe Paul Rodriguez in actiune in clipul de mai jos.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept