Daca ai vazut filmul "Back to the Future", cu siguranta ti-au ramas in minte adidasii lui Marty Mcfly. Erau niste pantofi sport Nike, cu sireturi care se strangeau automat, pe care nu aveai cum sa nu ti-i doresti.

Ei bine, cei de la Nike au transformat aceasta fantezie futurista in realitate. Intai cu modelul Nike Air Mag, scos direct din celebrul film, apoi cu Nike HyperAdapt 1.0, lansat in octombrie 2016. Adidasii Nike HyperAdapt au acelasi element-surpriza precum cei purtati de Marty Mcfly: un mecanism electric de strangere a sireturilor.

Cum functioneaza "magia"? Cand posesorul incalta HyperAdapt 1.0, un senzor din interior activeaza sistemul automat de strangere a sireturilor, in functie de preferinte.

In plus, cu ajutorul unor butoane de control, pot fi adaptate atat elasticitatea cat si fermitatea talpii, in functie de activitatea fizica in care sunt folositi adidasii. De asemenea, pentru a se asigura ca cei care aleg HyperAdapt beneficiaza de confortul maxim, Nike a implementat si o setare care regleaza modul in care pantofii sport se muleaza pe picior.

S-a remarcat o tendinta futurista in modelele propuse de Nike in ultimul an, dar HyperAdapt ridica stacheta. Acesti adidasi chiar par propulsati in prezent dintr-un viitor digitalizat, in care pana si hainele pot fi controlate prin cateva apasari de butoane.

Pretul oficial recomandat de producator este de 720 dolari, insa revanzatorii pot cere de la 1500 pana la 5000 dolari pe futuristicul model.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept