Tehnologia Flyknit a fost implementata de Nike in 2012, cu un scop clar in minte: de a crea un pantof de alergat extrem de usor, care sa se muleze perfect pe piciorul purtatorului.

Aceasta tehnologie a devenit realitate pentru ca expertii Nike s-au consultat cu pasionatii de sport si au depus eforturi pentru a le oferi o pereche de sneakers care sa raspunda nevoilor lor: greutate mica si adaptare la forma piciorului. Astfel, s-a nascut Flyknit Racer, primul model din familia Flyknit.

Un beneficiu aditional al Flyknit e reducerea cantitatii de deseuri rezultate din realizarea pantofilor sport, comparativ cu tehnologiile conventionale. Prin urmare, alegand o pereche de Nike Flyknit, ai si certitudinea ca ai contribuit cumva la diminuarea poluarii.

Sneakersii Flyknit nu sunt doar eco-friendly si extrem de practici, ci si trendy. Designul propune o abordare futurista in moda si o orientare evidenta catre minimalism.

Exemplul concret e reprezentat de noile modele Air Force 1 Flyknit. Clasicul AF1 al anilor '80 a primit un makeover cool, modern si a devenit atat de usor incat nici nu il vei simti in picior. Daca fantezia Nike era sa creeze sneakersi care sa te faca sa te simti ca plutesti, cu siguranta au implinit-o odata cu lansarea tehnologiei Flyknit.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept