Compania Nike are o istorie incununata de succese de aproape 60 de ani, iar colectia Cortez e una dintre cele mai iconice din catalogul brandului.

Creata in 1972, sub indrumarea antrenorului Bill Bowerman, Nike Cortez a fost o colectie speciala pentru alergatori, bazata pe o idee simpla si eficienta: pantofi sport confortabili si rezistenti. Primul model a inregistrat un succes incredibil in Jocurile Olimpice din '72, fiind descris drept "cel mai confortabil pantof sport".

Modelul a lasat o amprenta pregnanta in lumea sportului, dar a fost imbratisat rapid si de moda strazii, datorita designului minimalist si mereu in tendinte. Astazi, pantofii sport Nike Cortez sunt disponibili intr-o varietate de culori si pot fi adaptati la orice stil vestimentar, fie el masculin sau feminin.

O dovada in acest sens o constituie modelul Nike Cortez din piele, foarte indragit de femeile care prefera un stil vestimentar casual si lejer. Talpa creata din trei straturi ofera confort si pastreaza piciorul intr-o pozitie sanatoasa, asa ca e de inteles de ce femeile ar renunta bucuroase la tocuri in favoarea unui model Cortez.

Varianta pe negru cu alb este una dintre favoritele noastre iar asta pentru ca sunt usor de asortat la orice tinuta de zi.

Nike Cortez este echilibrul perfect intre retro si actual, pe care il cauta orice femeie moderna.

Inspira-te vestimentar si vezi la ce tinuta merge o pereche de Nike Cortez in clipului de mai jos.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept