Dinastia Air Max merge mai departe cu un model la fel de suplu, usor si totodata stylish: Nike Air Max Invigor. Inca de la implementarea pernelor de aer Air din 1979, Nike a redefinit conceptul de sneakers pentru alergare si a ridicat stacheta in ceea ce priveste performantele atletilor. Astazi, pantofii sport din aceasta colectie legendara sunt inca preferatii tuturor.


Revenind la Nike Air Max Invigor, daca esti un fan declarat al brandului cu sloganul “Just do it”, probabil ca designul lor iti este familiar. Motivul este simplu: sursa de inspiratie a fost iconicul model Nike Air Max 95, care a reprezentat la randul sau, o revolutie in industria pantofilor sport. La vremea aceea, au devenit cei mai usor sneakersi conceputi vreodata, iar designul realizat de Sergio Lozano imita anatomia umana.


Nike Air Max Invigor pastreaza simplitatea constructiei aerodinamice si sistemul de amortizare Air la vedere in talpa. Pantoful este gandit astfel incat sa se muleze perfect pe piciorul purtatorului, iar materialul textil de la exterior asigura respirabilitate si confort.


Modelul Nike Air Max Invigor te poate insoti la orice pas si e adaptabil in orice context. Poti sa-l iei pe terenul de sport sau la o simpla iesire in oras, un lucru e garantat: vei avea cu tine atat confortul premium, cat si stilul.Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept