Nike Air Huarache este inca o colectie timeless de la gigantul brand, pentru care ii suntem recunoscatori designerului Tinker Hatfield. Primul model a fost lansat in 1991, cu un slogan provocator specific Nike, reprezentat de intrebarea “Have you hugged your foot today?”

Intrebarea face referire la constructia ineditilor sneakersi, gandita astfel incat sa dea senzatia ca imbratiseaza piciorul purtatorului. Cand a creat Huarache, Nike a pariat pe simplitate si pe ideea ca “mai putin inseamna mai mult”. Pentru un brand de talia Nike insa, “mai putin” inseamna totul la superlativ.

Dupa succesul primului model Huarache, Nike a lansat mai multe editii, dintre care amintim Basketball, International, Burst, Cross Trainer, Triax. Familia Huarache a devenit favorita atletilor de talia medaliatului olimpic Michael Johnson, fapt care i-a garantat credibilitatea in ceea ce priveste calitatea superioara.

La fel ca majoritatea modelelor iconice de la Nike, Huarache a fost destinat unei activitati fizice specifice: alergatul. Datorita confortului, flexibilitatii si designului inspirat din sandalele nativilor americani, modelul a depasit rapid granita lumii sportului si si-a facut intrarea grandioasa in strada, fiind si astazi o piesa de rezistenta in garderoba iubitorilor de sneakers.

Nike Air Huarache pastreaza exoscheletul care asigura stabilitatea piciorului, iar talpa cu tehnologia Air incoroporata este realizata din guma, este elastica si construita astfel incat sa asigure aderenta si confort maxim.

Modelul Huarache nu este doar un simplu pantof sport pentru alergat. Este o declaratie de stil si o imbratisare pentru picioarele tale, indiferent daca il porti la alergat sau in viata de zi cu zi.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept