Ok, recunosc că poate ca am făcut puțin exces de "hash" în titlu, însă esențial este că Mikey nu se poate dezlipi în ultima vreme de noua sa pereche adidas Originals, personalizată prin intermediul programului nostru, BROXO CUSTOM.

Insiprata alegere a fost o pereche adidas Originals Stan Smith în clasicele culori alb/verde pe care am aplicat un splatter verde și celebra doză de haș (pilula emblematică emisiunii). Lucrarea a fost realizată de al nostru prieten și colaborator, artistul Mihai Octavian Graure.

Recent, pe paginile de Facebook și Instagram ale comediantului au apărut o mulțime de poze cu prima sa pereche personalizată. Oare când urmează cea de-a doua? Soon we hope.

Într-una dintre recentele sale emisiuni haioase, chiar a explicat cum îți poți customiza o pereche de sneakers în programul CUSTOM de pe broxo.ro.

Mikey, îți mulțumim că te-ai oprit pe la noi și te mai așteptăm.

La final, vă lăsam să admirati câteva fotografii cu perechea Stan Smith semnata Doza de Has, trase prin obiectivul Cristianei Nuță. Cheers!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept