Colectia "Tennis Hu" care poarta semnatura lui Pharrell Williams nu este doar despre sneakers. Celebreaza o viziune potrivit careia, in ciuda barierelor culturale, la finalul zilei, oamenii nu sunt atat de diferiti. Putem spune ca acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste noua linie Tennis Hu x Stan Smith "Icons Pack": Stan Smith, o legenda a tenisului, a batut palma cu Pharrell, o legenda a muzicii, pentru a lansa o noua legenda in industria pantofilor sport.


Modelul adidas Originals Stan Smith a cucerit in anii '70 intai terenurile de tenis, apoi moda strazii, devenind un clasic care este la fel de apreciat si astazi de iubitorii de sneakers din toata lumea. Pentru toamna lui 2017, iconicul model revine in forta cu o reimprospatare marca Pharrell. Creativitatea artistului a permis reinterpretarea iconicului model prin combinarea elementelor retro cu detaliile moderne ale lui Tennis Hu.


Rezultatul final promite sa devina viitorul clasic din portofoliul adidas. Un original a inspirat, intr-adevar, un nou icon care are toate sansele sa devina un favorit in street fashion. Pharrell a "salvat" esenta clasicului Stan Smith, asupra caruia si-a pus amprenta personala nonconformista, manifestata prin gama de culori pastelate si prin stropul de indrazneala adaugat siluetei standard. Modelele din colectia "Icons" sunt usoare, din materiale respirabile, si imbina perfect profilul pantofilor de tenis cu proportiile celor de running. Probabil ca vor fi in topul listei preferatilor in noul sezon.


Colectia "Icons Pack" nu este doar o colectie de sneakers cu design cool si modern. E o poveste despre inspiratie si sintetizeaza perfect "crezul" adidas Originals: ne luam inspiratia din trecut pentru a crea prezentul si pentru a inspira viitorul.


Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept