Primavara pentru Adidas a venit odata cu lansarea modelului Iniki Runner Boost. Noul membru al brandului cu trei linii propune o silueta noua, "proaspata", dar inspirata din cultura pantofilor de running ai anilor '70.

Rezultatul? O silueta aerodinamica si moderna, care pastreaza insa elementele retro pe care nostalgicii le indragesc atat de mult. Iniki Runner Boost este imbracat intr-o combinatie de panza rezistenta si piele intoarsa, pastrand elementele de branding care au consacrat brandul cu trei linii.

In plus, dupa cum o sugereaza si titulatura, modelul vine cu sistemul de amortizare Boost incorporat in talpa, garantand performanta sportiva. Va face echipa buna in special cu cei pasionati de alergat.

Totusi, Iniki Runner Boost nu e facut sa ramana pe terenul de sport. Datorita echilibrului perfect intre modern si retro pe care il propune din punct de vedere estetic, modelul poate fi purtat zilnic, la orice tinuta casual sau sport.

Daca vrei sa fii un trendsetter, comanda-i acum de pe BROXO. Imbogateste-ti colectia de sneakers cu cel mai nou model de la Adidas.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept