Brandul Jordan aflat sub tutela Nike se apropie din ce in ce mai mult de publicul feminin. O miscare inteligenta, de altfel, pentru ca numarul femeilor care renunta la tocuri pentru confortul asigurat de pantofii sport e in continua crestere.

Asa a aparut colectia "Heiress", care numara momentan patru modele si se va imbogati anul acesta cu inca doua. In topul preferintelor feminine se afla Air Jordan 1 High, iar acest lucru nu e deloc surprinzator.

Modelul retro Air Jordan 1 a fost readus in actualitate si adus in atentia publicului feminin prin combinatia de culori. Linia "Heiress" nu a fost lansata intamplator in 2016: modelul Air Jordan 1 implinea 31 de ani, iar brandul a vrut sa se asigure ca sunt invitate si fetele la petrecerea aniversara. 

Jordanurile au incetat de mult timp sa mai fie niste pantofi sport masculini, speciali pentru terenul de baschet, iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Sunt in continuare unii dintre cei mai cumparati si iubiti adidasi din lume, desi initial nu au fost primiti tocmai cu bratele deschise de NBA. Michael Jordan primea o amenda de 5.000 de dolari de fiecare data cand ii purta pe teren, pentru ca nu respectau codul de uniforma.

Revenind in prezent, la Air Jordan High 1 "Heiress", combinatia pastelata de culori include rozul pudrat, nominalizat drept una dintre culorile anului 2016. Brandul Jordan a reusit sa bifeze cele mai importante puncte pe lista iubitoarelor de sneakersi: confort si echilibru perfect intre stilul sport si cel "girly".

Ii gasesti acum pe BROXO, chiar aici.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept