Fascinatia pentru Marte și posibilitatea ca ea sa gazduiasca viata nu reprezinta tocmai o noutate. Daca esti unul dintre entuziastii care ar zbura cu prima nava spatiala pentru a explora planeta rosie, ar fi de preferat sa ai si o pereche de sneakers potrivita. Noi am creat-o pentru tine.

Serviciul CUSTOM de pe BROXO iti permite sa iti personalizezi sneakersii exact asa cum iti doresti, cu ajutorul artistului nostru Octavian Graure. Poti sa te joci cu diverse combinatii de culori in site sau poti sa propui un design complex, gandit in totalitate de tine sau inspirat din lucrurile care iti plac si te inspira. Spune-i ce iti imaginezi, iar el iti va transforma ideea in realitate.

De exemplu, daca esti fan Adidas Superstar si in acelasi timp esti intrigat de mistere cosmosului, aceasta pereche personalizata ar putea fi perfecta pentru tine. Un lucru e cert: chiar daca nu ajungi sa explorezi Marte, ci doar orasele cool ale Terrei, nu vei trece neobservat.

Produsele folosite in procesul de vopsire au o formula speciala, rezistenta la apa, la raze UV, zgarieturi si alte intemperii. Nu doar ca vei arata spectaculos, ci vei avea si garantia calitatii.

Daca simti ca tot ce porti trebuie sa aiba o tusa personala clara, nu poti neglija incaltarile, cele mai importante articole din garderoba. Prin urmare, da frau liber imaginatiei si creeaza-ti modelul unic de sneakers, ideal pentru personalitatea ta unica.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept