Ce alta modalitate poate fi mai buna pentru a te exprima liber, daca nu printr-o pereche de sneakers personalizati exact asa cum iti doresti? Serviciul CUSTOM de la BROXO transforma astfel de vise in realitate.

Prin concursul noastru organizat alaturi de cei de la UTV am incurajat iubitorii de sneakers sa dea frau liber imaginatiei si sa ne propuna un design unic, pe care l-ar purta cu mandrie.

Unul dintre castigatori a propus un design "fulgerator" pentru Nike Air Force 1 iar artistul nostru, Octavian Graure, l-a transformat in realitate.

S-a pornit de la varianta basic white/white si s-a ajuns la ce se poate vedea in fotografiile de mai sus. Ne-a placut mult rezultatul final, asa ca am hotarat sa il propulsam in lumina reflectoarelor printr-o scurta sedinta foto.

Modelul Air Force 1 e unul dintre cei mai populari sneakersi, inca de la lansarea sa din 1982. E un clasic puternic, care se bucura de un prestigiu binemeritat in moda strazii. Printre toate modelele realizate prin colaborari de succes de-a lungul timpului, acum poti purta unul gandit in intregime de tine. Esti doar la un click distanta.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept