Modelul original CourtVantage de la Adidas a fost creat cu ajutorul celebrului tenismen Rod Laver. Designul minimalist l-a facut foarte popular printre jucatorii de tenis iar in scurt timp a ajuns sa cucereasca moda strazii, unde a fost la fel de apreciat.

Ca majoritatea modelelor timeless de la Adidas, a beneficiat de mai multe "infrumusetari" de-a lungul timpului. Unul dintre mezinii familiei CourtVantage este modelul mid, gri, din piele intoarsa, proaspat intrat la noi in magazin.

Desi pastreaza silueta clasica a adidasilor atat de indragiti in comunitatea jucatorilor de tenis, ii adauga un mic "twist". Arata, mai degraba, ca un hibrid intre adidasi si tenisi old school. Probabil fanii Adidas vor vedea noul CourtVantage integrat mai degraba intr-o tinuta cool, casual, cu o pereche de jeansi, decat intr-o tinuta sport. Culoarea si materialul ii fac potriviti si pentru o tinuta cu influente army.

Adidas Court Vantage e inca o dovada ca in cultura urbana simplitatatea e cea mai clara expresie a unui stil cool si lejer. Cu o astfel de pereche in picioare, vei cuceri moda strazii si vei merge relaxat.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept