Continuam cu modelele din colectia 754 de la New Balance, lansata special pentru vremea rece. New Balance 754 este un pantof sport retro pentru temperaturi dificile, care poate fi asortat stilului casual. Modelele din colectia New Balance 754 sunt incredibil de populare, deoarece sunt confortabile si versatile.

New Balance 754 sunt cele mai bune ghete pentru aceasta iarna. Dotate cu captuseala interioara simateriale rezistente la frig si umezeala, aceste ghete sport sunt potrivite pentru activitatile in aer liber din sezonul rece. Unele modele au chiar o captuseala interioara imblanita.

New Balance 754 are un calapod inalt, din piele de cea mai buna calitate cu celebrul N atasat in partile laterale. Captuseala confortabila interioara mentine picioarele calde toata ziua si iti ofera un plus de confort pe care il vei iubi. Talpa EVA si calcaiul armat asigura o pozitie confortabila in pantof.

Colectia New Balance 754 aduce sneakersi in tonuri neutre de culori pentru a rezista cat mai bine murdariei de pe strada, cauzata de ploaie sau de zapada.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept