Crep Protect au lansat un nou produs cu misiunea de a-ti pastra perechile de sneakers in stare perfecta chiar si in conditii mai putin “friendly”. Solutia de curatare de la Crep Protect este o lotiune din substante naturale, care poate fi folosita in siguranta pe orice tip de material. Fie ca perechea ta de sneakers este confectionata din piele naturala, piele intoarsa, nabuc sau materiale textile, solutiile de curatare de la Crep Protect o vor pastra in cea mai buna forma a sa.


Cei de la Crep Protect au creat mai multe produse speciale, cu care le poti oferi perechilor tale tratamentul pe care il merita. Gasesti pe BROXO, de asemenea, spray-ul si servetelele umede, pe care le poti cumpara separat.


Recomandarea noastra pentru orice sneakerhead adevarat este sa opteze pentru pachetul complet de curatare, care include un spray de protectie, o solutie de curatare, o carpa din microfibra, noua servetele umede si o perie premium de curatare. Pentru intretinerea incaltarilor poti alege si Crep Protect Pill Sau Crep Protect x New Era, pentru sapca.


Ei bine, Crep Protect Refill vine in ajutorul celor care au achizitionat kitul complet de curatare si raman fara solutia hidrofoba. Nu trebuie sa cumperi din nou setul complet pentru a te bucura de solutie, ci poti apela la Crep Protect Refill pentru a-i face plinul in caz de urgenta.

Indiferent de alegerea ta, cu Crep Protect vei avea mereu sneakersi fabulosi!
Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept