Daca esti colectionar de sneakers, cu siguranta cunosti deja produsele de la Crep Protect. Sunt recunoscute pentru protectia si curatarea premium pe care le asigura pentru orice tip de material. Se pare, insa, ca protectia marca Crep Protect nu se rezuma doar la asta. Astazi iti prezentam Crep Protect Crates, cutiile pentru depozitare pe care te vei grabi sa le iei acasa.


Stim cum este sa ai o casa prea mica pentru o colectie prea mare (si in continua crestere) de sneakers. Daca dressingul si dulapurile tale deja dau pe afara si nu iei in calcul nici posibilitatea sa iti insiri toate perechile de sneakers pe holul de la intrare, cutiile Crep Protect Crates sunt salvarea ta.

Cutiile "magice" vin cate doua in pachet si sunt confectionate din materiale high-quality si durabile, asa cum era probabil de asteptat. In plus, arata super cool, asa ca poti sa le tratezi si ca pe obiecte de decoratiuni interioare extrem de practice. Accesul la perechea ta de sneakers se va face foarte usor, prin usa Crystal transparenta, cu deschidere magnetica. 


Inca un plus ar fi panourile cu protectie UV, care iti permit sa depozitezi cutiile Crep Protect Crates chiar si afara, fara sa te temi de decolorare sau de praf. Exista o veste buna si pentru cei care traiesc pe picior mare: cutiile Crep Protect pot adaposti sneakers pana la marimea 47!Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept