Poate una dintre cele mai inspirate colaborari de incaltaminte din ultima vreme intre doua branduri extrem de cunoscute, Adidas si Coca-Cola si-au unit fortele pentru a crea un nou hit in materie de incaltaminte sport, ClimaCool 1 X Coca Cola.

Aceasta pereche de sneakers de la Adidas pastreaza tehnologia ClimaCool care ajuta piciorul sa respire si este inspirata de brandul Coca-Cola, de la care a imprumutat codurile de culoare pentru fiecare versiune de bautura racoritoare diponibila pe piata, Coca-Cola, Coca-Cola Light si Coca-Cola Zero. Brandingul dual este redat pe pe partea din spatele calcaiului, iar pe talpa sunt stantate mingiile de fotbal specifice Coca-Cola pentru Campionatul Mondial 2016.

O pereche de sneakers low-top, extrem de flexibila, din material textil, in combinatii excelente de culori, inspirata in intregime de nuantele unuia dintre cele mai mari branduri mondiale este ideala pentru zilele calduroase si este disponibila pe BROXO in cele doua variante lansate recent: Coca-Cola Light si Coca-Cola Zero.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept