Puma Suede Colored Pack e punctul de intalnire dintre clasic si nonconformist. Clasic pentru ca reprezinta un model iconic al celebrului brand, nonconformist datorita culorilor vibrante.

Popularitatea modelului Puma Suede dateaza din 1968 si a avut ca punct de plecare lumea baschetului. Acesti sneakersi au devenit faimosi in picioarele lui Walter "Clyde" Frazier, un important jucator al New York Knicks.

A durat putin pana Puma Suede a acaparat strazile din New York, mai ales in cercurile iubitorilor de Hip-Hop, Funk si B-Boy.

Pasiunea pentru acest model atat de usor de integrat in orice stil s-a extins, apoi, in toata lumea. Drept dovada, a aparut in multe filme ale anilor '80 si nu numai, cel mai renumit fiind "Beat Street".

30 de ani mai tarziu, modelul Puma Suede e la fel de apreciat si de reprezentativ pentru street style. Linia Puma Suede Classic + Colored e dovada: avem modelul iconic, readaptat si "imbracat" in culori vii.

Vrei o pata de culoare intr-o tinuta simpla, de zi? Ia o pereche de Puma Suede Classic + Colored si vei iesi clar din monotonie, in timp ce te bucuri de confort maxim.

Gasesti pe BROXO modelul in trei culori disponibile: rosu, verde si albastru. Nu-ti ramane decat sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine.

Pune o pereche de Puma Suede Classic + Colored in picioare si simte-te ca un star din New York, oriunde ai fi!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept