Daca ideea ta de zi perfecta implica un foc de tabara, un cort si stat la povesti cu prietenii sub cerul instelat, modelele din gama Nike "Campfire Pack" sunt pentru tine. Broxo te lasa sa alegi din doua versiuni iconice si readaptate de la Nike: Air Max 90 si Air Huarache Run Premium.

Inspiratia pentru aceste modele le-a venit celebrilor designeri Nike Tinker Hatfield, Dan Wieden și David Kennedy in timpul unei excursii cu cortul. Tot atunci a fost conturata si ideea gamei ACG (All Conditions Gear), cu produse speciale pentru cei aventurieri. 

Asadar, daca esti nerabdator sa se incalzeasca vremea ca sa dai o fuga in padure cu cortul, trebuie sa iti iei in rucsac si o pereche de adidasi Nike Campfire Pack. 

Texturile si culorile tomnatice te vor integra perfect in peisaj. Vei observa si ca Air Max 90 Campfire Pack are o talpa exterioara "stelata". iar Air Huarache Campfire Premium are acelasi imprimeu pe curea. Te vor duce cu gandul la cerul instelat din noptile senine de toamna.

Modelele Nike Campfire Pack au fost lansate in vara anului 2016, iar BROXO ti le aduce în exclusivitate in Romania. Pregateste-te de aventuri cu BROXO!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept