Probabil nu esti tocmai entuziasmat de gandul ca in curand te intorci la programul de elev sau student constiincios. Trezitul de dimineata si teancurile de teme si proiecte nu-s la fel de interesante precum lenevitul pe plaja, dar noi ne-am gandit la o surpriza pentru a usura revenirea la responsabilitati. Ce-ai zice sa te intorci in bancile scolii cu o pereche de sneakers fresh?


Arunca o privire la sectiunea Back to School de pe BROXO si s-ar putea sa te intorci chiar cu mai multe, pentru ca avem super-reduceri! Pana pe 11 septembrie, toate brandurile te asteapta cu preturi foarte prietenoase, ca sa nu-ti adie vantul prin portofel cand iesi cu colegii in oras aratand uber-cool.

Ne-am mai gandit si sa-ti facem un cadou si sa te echipam complet cu un rucsac, o sapca si o pereche de sneakers adidas Originals. Arunca o privire pe pagina noastra de Facebook, citeste instructiunile si incearca-ti norocul pana pe 7 septembrie! Poate vei fi chiar tu cel mai cool din curtea scolii toamna aceasta.


Daca ratezi reducerile din perioada asta, am pastrat o surpriza de care poti sa te bucuri tot anul. Daca esti student-model si iti duci carnetul la stampilat, beneficiezi de o reducere de 10% la orice comanda facuta la noi pe site. Stim ca bugetul de student nu e tocmai nelimitat, asa ca nu vrem sa faci compromisuri si sa renunti la perechea de sneakers care iti face cu ochiul.


Ramai cu ochii pe BROXO! Planuim sa te surprindem in continuare.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept