Braiconf si Pegas sunt doua dintre cele mai vechi branduri romanesti, asa ca nu au nevoie de o prezentare prealabila.

In octombrie 2016, cele doua branduri au prezentat publicului rezultatul unui parteneriat care a venit cu o surpriza pentru fanii ciclismului: o linie de camasi create special pentru cei care aleg bicicleta in detrimentul masinii. Motto-ul sintetizeaza perfect conceptul: "Imbraca-te la patru spite!"

Colectia propune trei modele de camasi unisex, confectionate din bumbac. Unele dintre ele sunt inspirate din stilul jachetelor pentru ciclism, avand un buzunar pe spate, in care pot fi depozitate obiecte utile.

Camasile au si bretele elastice, astfel incat sa poata fi scoase si purtate ca un rucsac. Astfel, dincolo de utilitate, pot fi transformate usor in accesorii interesante.

Ne bucuram ca BROXO a putut contribui la materializarea acestui proiect. Adidasii din sedinta foto de promovare au fost asigurati de noi. Rezultatul? O combinatie ideala intre sport, confort si moda strazii, exact ce iti trebuie ca sa mergi si sa pedalezi relaxat.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept