“Frumoasa si Bestia” e una dintre povestile copilariei, care ne-a invatat o lectie importanta: frumusetea vine cu adevarat din interior. Pentru ca este una dintre lectiile morale ce nu se vor devaloriza niciodata, animatia a fost readaptata de mai multe ori de-a lungul timpului. Cel mai recent si notabil remake este filmul cu Emma Watson in rol principal, lansat in martie 2017.

Asics celebreaza faimoasa pelicula cu o linie de sneakers care va cuceri, fara indoiala, inima oricarui fan Disney. Vedetele editiei speciale Beauty and the Beast x Asics sunt iconicele modele Gel Lyte III si Gel Lyte V, care au fost readaptate atat pentru frumoase, cat si pentru bestii. Tonurile de culoare sunt inspirate din fantasticele costume din film.

O Belle moderna ar renunta cu bucurie la conduri pentru o pereche de Asics Gel Lyte III in culori pastelate, din materiale premium. Bestia, pe cealalta parte, s-ar simti extraordinar in perechea in tonuri ceva mai dark Gel Lyte V, care i-ar reaminti de trecutul intunecat.

Colaborarea dintre Asics si Disney e una dintre cele mai inspirate din ultimul timp, si nu putem decat sa speram ca vor urma si altele. Intre timp, comanda-ti de pe BROXO perechea din colectia Asics Gel Lyte "Beauty and the Beast Pack" si traieste povestea care ti-a facut copilaria frumoasa.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept