Brandul japonez Asics a fost fondat in 1949, sub numele Onitsuka Tiger, iar la inceput s-a pozitionat drept producator de sneakers pentru baschet. S-a extins rapid si in alte sporturi, iar in 1977 a primit numele Asics, pe care il poarta cu mandrie si in zilele noastre.

Numele Asics sintetizeaza viziunea brandului, fiind un acronim pentru celebra maxima latina “anima sana in corpore sano” (minte sanatoasa in corp sanatos). Asics Kayano este unul dintre cele mai populare modele din portofoliu, care se aliniaza perfect crezului companiei.

Modelul Asics Kayano a fost lansat in 1993 cu scopul de a deveni cel mai comod pantof sport pentru alergare. Producatorul japonez si-a indeplinit misiunea cu succes, intrucat modelul a devenit rapid favoritul iubitorilor de jogging. Secretul consta in tehnologia Theta Gel implementata in calcai si in gelul poros P-Gel in partea din fata a pantofului. Modelul original a fost disponibil in nuante de albastru, alb si negru si era confectionat din materiale sintetice si piele intoarsa.

I-a fost recunoscut rapid statutul de cel mai confortabil pantof sport de alergat, propunand in plus, si un design diferit de cele ale competitorilor. Pentru ca a avut un succes fulminant inca de la lansare, Asics Kayano a fost relansat in 21 de variante de-a lungul timpului, pastrand influentele retro ale anilor ‘90.

Astazi, este in continuare printre cele mai vandute modele ale producatorului japonez si este constant readus in actualitate prin insertia detaliilor moderne. Daca esti in cautarea unei perechi de sneakers versatili, pe care sa o porti atat in sala de sport, cat si asortati la tinute casual, Asics Kayano e exact ce iti trebuie.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept