Inspirata din fascinanta arta japoneza a plierii hartiei colorate in diferite forme, colectia Asics Gel Kayano "Origami" a fost creata pentru a fi o declaratie vestimentara a creativitatii. Asa cum arta Origami seduce lumea occidentala de secole bune, si brandul japonez Asics si-a ocupat locul de cinste in moda de pretutindeni.


Care sunt motivele pentru care Asics a devenit unul dintre cele mai rasunatoare nume in industria pantofilor sport? Raportul excelent calitate-pret, dar si originalitatea designului. Modelele din linia Origami sunt o dovada solida in acest sens si demonstreaza inca o data fidelitatea brandului fata de cultura japoneza, caracterizata de frumusetea regasita in asimetrie.


Arta Origami nu are doar valoare estetica, ci si una utilitara in vestimentatie si decoratiuni. Modelul Asics Gel Kayano "Origami" este in perfecta concordanta cu numele pe care il poarta, intrucat nu se rezuma la valoarea de fashion statement, ci este si practic. Stim deja ca celebrul model Kayano este recunoscut drept unul dintre cele mai performante si confortabile printre atleti inca din 1993, datorita sistemului de amortizare GEL si materialelor premium.


Numele brandului Asics este un acronim pentru dictonul latin "anima sana in corpore sano" (suflet sanatos intr-un corp sanatos), iar modelul Gel Kayano "Origami" ii face cinste. Este ideal pentru orice tip de activitate fizica, dar poate fi purtat lejer si in viata de zi cu zi, pentru un strop de creativitate japoneza in orice tinuta casual!Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept