Despre Adidas nu are rost sa intram in prezentari detaliate, cu totii stim care este potentialul acestei companii in producerea unora dintre cele mai frumoase si versatile echipamente sportive din lume. Ca de obicei, noi ne vom opri la sneakersi, mai exact la colectia ZX Flux, lansata in anul 2014.

Colectia prezinta o diversitate de modele de sneakers pentru alergat, dar designul si materialele folosite in cei doi ani de la lansare fac din aceasta colectie una extrem de classy, ideala pentru streetwear. Ce pun pariu ca nu stiati este ca acesta colectie recent lansata de adidas este inspirata din colectia adidas ZX8000 care, prin anii ’80, era extrem de populara atat in lumea sportului cat si in fashion street. Practic, ZX Flux este varianta moderna, minimalista a unui sneaker cu traditie.

Inca de la lansare, modelele de pantofi din aceasta colectie au cunoscut o diversitatea ingeniozitatii, atat in privinta designului, a culorilor, cat si in privinta materialelor. ZX Flux a dezvoltat si doua sub colectii, ZX Flux ADV si ZX Flux ADV X, lansate chiar in acest an si inspirate de designul Yeezy Boost a lui Kanye West.

Sneakersii din colectia ZX Flux pastreaza silueta clasica a pantofului pentru alergat si sunt extrem de usori, de obicei fabricati din panza in stil plasa, care garanteaza aerisire si confort, fiind ideali pentru zilele calduroase de vara. Modelele pentru barbati si femei sunt usor de purtat si de usor de asortat cu orice piesa vestimentara, de la echipament sportiv, la pantaloni scurti, jeans sau chinos.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept