Daca obisnuiesti sa faci miscare, probabil nu vrei sa faci pauze pentru a-ti lega sireturile. Sa fim realisti: oricat de calitativa este o pereche de adidasi, nu ai nicio garantie ca sireturile vor sta legate la infinit. Cu atat mai putin daca te agiti mult.

Ei bine, Adidas X_PLR rezolva aceasta problema. In cazul acestor adidasi, sireturile sunt inlocuite de un elastic prevazut cu un buton de blocare. Astfel, nu doar ca nu ai probleme cu dezlegarea sireturilor cand iti este lumea mai draga, dar poti sa si ajustezi "stransoarea" dupa bunul plac.

In plus, adidasii sunt confectionati dintr-un material textil foarte usor. Sunt ideali pentru cei care fac sport sau care pur si simplu au un stil de viata activ, care implica mers pe jos. Tot datorita materialului, pot fi purtati si atunci cand este foarte cald afara.

Cunoscatorii vor observa o asemanare cu modelele NMD in ceea ce priveste forma, dar constructia Adidas X_PLR este ceva mai simpla si nu are sistemul de amortizare Boost.

Modelul Adidas X_PLR e considerat o varianta mai accesibila ca pret a lui NMD. Partea buna e ca ofera acelasi nivel de confort si flexibilitate, avand in plus sistemul de inchidere pe baza de elastic, care iti va usura considerabil activitatea fizica.

Ii gasesti acum pe BROXO disponibili in trei variante de culoare, aici.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept