Adidas Tubular este prin definitie un model inovator, care pastreaza totodata traditia adidas Originals. Primele prototipuri au fost gandite in anii '90, dar nu au putut intra in productie din cauza limitarilor tehnologice. Drept dovada a faptului ca isi merita titulatura de brand pionier, Adidas a reusit sa transforme conceptul futurist Tubular in realitate tocmai in 2015. Asa cum era de asteptat, modelul s-a bucurat de un succes fulminant si a devenit rapid preferatul iubitorilor de sneakers.

La scurt timp dupa confirmarea ca Tubular va mai fi mult timp de acum incolo o piesa de rezistenta in catalogul adidas Originals, brandul cu trei linii a lansat inca o varianta a noului favorit: Tubular Shadow. Acesta aduce cu un pas mai departe ideea de sneakers ai viitorului. Mixul dintre designul minimalist si ultra-modern, silueta asimetrica si materialele premium garanteaza ca mostenirea Tubular este in siguranta cu modelul Shadow.

Talpa EVA asigura confort, usurinta in miscare si amortizare optima, indiferent daca alegi sa ii porti la sala sau pe strada. Poate unul dintre cele mai interesante aspecte este limba "burrito", gandita astfel incat perechea sa se muleze perfect pe forma piciorului. Astfel, purtatorul se bucura de nivelul maxim de lejeritate, chiar daca nu isi leaga sireturile.

Tubular Shadow a fost descris de Adidas drept "simbolul unei revolutii" in moda. Gigantul brand si-a dorit un model de sneakers care sa dizolve bariera dintre high fashion si street style. E suficient sa aruncam o privire la futuristul Tubular Shadow pentru a sti ca misiunea a fost indeplinita. Adidas a reusit, inca o data, sa creeze un model de sneakers care le-ar putea eclipsa pe toate celelalte.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept