Cand vorbim despre sneakers cu design original si inedit, vorbim inevitabil despre adidas Originals. Brandul cu trei linii a reusit inca o data sa imbine trecutul cu viitorul, iar produsul final poarta numele adidas Originals Tubular Invader.

Dupa cum o sugereaza si numele, Tubular Invader este un tribut adus modelelor Invader care au facut senzatie pe terenurile de baschet in anii ‘80. Detaliile moderne inspirate din inovatorul Tubular lansat in 2015 nu doar ca readuc in actualitate iconicii sneakers de B-Ball, ci ii propulseaza direct in viitor. Un viitor in care nu exista bariere intre sport si stylish.

Designul ne duce cu gandul si la Yeezy Boost, iar nota de originalitate e data de pielea intoarsa premium in culori aprinse, care iti vor scoate negresit din anonimat orice outfit. Silueta high-top pastreaza inspiratia sustrasa de pe terenurile de baschet, iar talpa EVA face sneakersii perfecti pentru activitatea fizica intensa. Totusi, daca ar fi sa ne raportam strict la aspect, Tubular Invader este mai degraba construit pentru a fi un fashion statement decat un sport icon.

Am putea spune ca modelul Tubular Invader pastreaza ce este mai bun din ambele lumi: iti ofera toata flexibilitatea de care ai nevoie in cazul in care il iei cu tine pe terenul de sport, dar poti sa-l vezi si ca pe o piesa de rezistenta in garderoba. In plus, influentele multiple vor da de inteles despre tine ca intelegi cu adevarat cultura sneakersilor, si nu doar cochetezi cu ea.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept