2016 a fost un an excelent pentru Adidas, iar 2017 nu pare sa se lase mai prejos. Noua linie Adidas EQT e arma secreta cu care gigantul producator va consolida fidelitatea nostalgicilor fata de brand.

Sa aruncam o privire inapoi in timp, ca sa intelegem de ce linia EQT e atat de importanta pentru Adidas. Compania nu era in cea mai fericita perioada a sa in prima parte a anilor '90. De asemenea, a trecut printr-o perioada aproximativ la fel de dificila pana a implementat tehnologia Boost si a inceput sa faca sneakersi cu semnatura lui Kanye West.

Adidas era aproape de faliment, asa ca a trebuit sa faca niste schimbari. Multumita lui Peter Moore, designerul din spatele Air Jordan 1, care a transformat in realitate si linia Equipment, compania s-a redresat.

Suntem in 2017, dar Adidas a decis sa se intoarca in 1991, la inceputurile liniei EQT, cu scopul de a-si lua inspiratia pentru urmatorul model promitator. Cu siguranta, EQT Support Ultra va trezi emotii in fanii Adidas, mai ales ca modelul original a avut o valoare culturala in perioada caderii Zidului Berlinului.

Primii adidasi EQT erau disponibili intr-o gama de culori simpla: verde, alb si negru. Modelul reinventat, care va fi lansat anul acesta, va fi situat la polul opus.

In loc de verde, ochii ne vor fi incantati de Turbo Red. Iar aceasta nu e singura surpriza: Adidas readuce celebrul logo cu trifoi in noua linie EQT.

EQT Support Ultra e dovada ca un farmecul unui model clasic Adidas nu dispare o data cu trecerea timpului. Dimpotriva: cu putina imaginatie, un model retro poate fi asul din maneca al viitorului.

Ii gasesti acum pe BROXO, chiar aici.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept