Adidas este poate cel mai perfectionist brand: stie exact cum sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor sai si nu se multumeste cu jumatati de masura. O dovada clara in acest sens o reprezinta si modelele Adidas Pure Boost X, care au trecut prin trei ani de incercari si 100 de prototipuri inainte de lansare. Modelele au fost gandite minutios pentru a bifa cele mai importante nevoi ale femeilor in ceea ce priveste stabilitatea, flexibilitatea si amortizarea.


Adidas a vrut sa creeze un model de sneakers pentru alergare cu un design feminin, stylish, care sa creeze un fitting perfect pentru piciorul purtatoarei si care sa fie, in acelasi timp, stabil si performant. Designerii celebrului brand au creat modelele Pure Boost X dupa forma piciorului feminin, pe care l-au studiat cu atentie inclusiv in miscare. Astfel, pantofii ofera flexibilitatea maxima de care ai nevoie in timpul activitatii fizice, fara niciun fel de constrangere a miscarii.


Daca esti o impatimita a sportului, cu siguranta esti familiarizata deja cu tehnologia Boost. A fost patentata de brandul cu trei linii in 2013 si reprezinta cel mai performant sistem de amortizare a socurilor la impactul cu solul. Talpa Boost este compusa din capsule de mici dimensiuni, care stocheaza energia pentru a o elibera ulterior. Adidas se mandreste cu “cel mai bun retur de energie” printre competitori, fara a face compromisuri in alte sectoare.


Pure Boost X bifeaza toate caracteristicile esentiale pentru un model de sneakers pentru alergare: este usor, confortabil, stabil, flexibil, asigura un fitting perfect si, in plus, poate fi folosit si pentru scopuri fashioniste. Asadar, fie ca ii vei incalta pentru o sedinta de jogging, fie ca alegi sa ii porti ca fashion statement, energia pozitiva va fi de partea ta.

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept