Conceptul Tubular a fost gandit de designerii de la adidas Originals inca din anii ‘90, dar tehnologiile au permis transformarea lui in realitate abia in 2014. Fanii brandului cu trei linii s-au indragostit iremediabil de noul model, iar de aici pana la a deschide calea pentru o colectie impresionanta derivata din conceptul original a mai fost doar un pas.


Intr-un timp foarte scurt, Tubular a devenit sinonim cu "street style" si si-a castigat un loc de cinste in garderoba celor pentru care stilul inseamna lejeritate. Astazi ne concentram atentia pe adidas Originals Tubular X, poate cel mai “dur” si indraznet membru al familiei Tubular, care a primit un makeover exotic prin editia speciala “Snakeskin”.


Pana recent, modelele Tubular ramasesera fidele minimalismului, fiind in general monocrome si uimind prin simplitate. Tubular X “Snakeskin” se abate de la tipare si propune un look excentric. Silueta high-top masiva cu o baza neagra din neopren si piele intoarsa este completata de insertii de print care imita pielea de sarpe, cu un finish metalic. Proaspata lansare ne face sa credem ca acesta e doar inceputul unei revolutii a stilului pentru Tubular, si ca te acum incolo ar trebui sa ne asteptam la culori si printuri din ce in ce mai nonconformiste.


Pentru ca magia se intampla doar in afara zonei tale de confort, indrazneste sa adaugi o nota de unicitate unei tinute casual cu ajutorul noului model. Orice tinuta lejera si comoda poate deveni memorabila gratie acestor sneakers futuristi si excentrici!

Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept