Modelele Tubular s-au declarat futuriste inca de la primele prototipuri, fiind prezentate de designerii adidas Originals ca fiind urmatoarea revelatie in industria pantofilor de running. Chiar daca tehnologiile superioare adidas le fac, intr-adevar, extrem de potrivite pentru sport, modelele Tubular au cucerit fara doar si poate industria fashion, pe care o domina de ani buni. Fanii infocati adidas Originals asteapta cu sufletul la gura lansarea noilor Tubular, care nu dezamagesc niciodata. Exceptie nu face nici modelul Tubular Doom Primeknit.


Tubular Doom este noua senzatie in strada, mai ales printre cei care se identifica cu stilul minimalist. Taieturile simple, aproape geometrice, combinate cu revolutionarul material Primeknit si cu constructia de soseta care se muleaza perfect pe piciorul purtatorului. 


Modelul arata ca si cum ar fi venit din viitorul modei pentru a da un refresh tendintelor actuale si pentru a ne face sa uitam de conventii. Punct ochit, punct lovit? Mai mult ca sigur. Tehnologiile adidas de ultima generatie, care garanteaza tot confortul si libertatea din lume in miscare, fac echipa buna cu tonurile de albastru marin si cu silueta "sleek", emblematica pentru Tubular.


Emblematic pentru Tubular este si designul futurist, dar editia Doom Primeknit ridica standardul la un nou nivel. E suficient sa arunci o privire ca sa ai senzatia ca cineva a apasat butonul de fast-forward in street fashion.Pentru o experiență plăcută, BROXO.ro folosește cookies. Dacă continui să navighezi pe site confirmi că înțelegi cum funcționează și ești de acord cu politica de confidențialitate.
Accept